O nama

Priča naše firme Jasimpex počinje davne 1992. godine u Subotici. Mala radnja za proizvodnju tekstila, koja je imala svega 5-6 polovnih mašina, danas raspolaže sa sopstvenim pogonom površine 1000 m2 i sa preko 20 savremenih mašina. Primarne delatnosti našeg preduzeća su proizvodnja konfekcije za odrasle, distribucija tekstila i prodaja sitne galanterije. Najviše proizvodimo majice, dukseve i prsluke, a ponudu zaokružujemo uslugom brendiranja – izradom veza ili štampanjem – naručenih artikala.

2003. godine smo postali zvanični predstavnici nemačke kompanije „Kleiberit“ i tako proširili svoj asortiman visokokvalitetnim lepilima za drvnu industriju, industriju nameštaja i tapetariju, kao i lepilima za sunđere, plastiku i PVC stolariju.

Od 2014. godine zastupamo u Srbiji još jednu nemačku kompaniju, BeA Tools, koja je lider u proizvodnji pneumatskih klamerica i druge vrste pneumatskog alata.

Najbolji pokazatelj kvaliteta naših proizvoda i dugogodišnjeg iskustva je konstantno rastući broj lojalnih i zadovoljnih klijenata.

Jasimpex zgrada

Naša misija

Kroz kontinuiranu posvećenost i dostupnost želimo da ponudimo klijentima rešenje za prepoznavanje njihove firme, izradom brendirane lake konfekcije od kvalitetnih pamučnih materijala.

Jasimpex pogon

Naša vizija

Cilj nam je da postanemo lider u Vojvodini u proizvodnji uniformi i da ostanemo porodična firma, koja neguje ugled i prave vrednosti.

Naši ciljevi

  • Konstantno povećanje proizvodnog i prodajnog potencijala i proširenje saradnje sa dobavljačima.
  • Pružanje odličnih trgovinskih uslova, visokokvalitetnih proizvoda i konkurentnih cena klijentima.
  • Obezbeđivanje prijatne radne atmosfere i mogućnosti stručnog i ličnog razvoja zaposlenih.
  • Preuzimanje liderske pozicije na tržištu Vojvodine u proizvodnji uniformi.
  • Povećanje izvoza.